nedjelja, 10. travnja 2011.

HRK KATARINA 2 - HRKKOSAČA 2 (6:10)


Prekinuta utakmica HRK Katarina 2 - HRK Kosača 2 rezultat (6:10)
Trener domaćih nakon odsviranog prekršaja u korist gostujuće ekipe povukao ekipu u svlačionicu , te nakon što se nije vratila HRK Katarina 2 potpisala zapisnik.
Utakmica je cjelo vrijeme bila napeta , nervoza i kod jedne i druge ekipe rezultirala je čestim prekršajima, (dobacivanjima) sudijama a i same igračice vulgarnim riječima to izražavale na terenu,
nešto smirenija ekipa HRK Kosače i rezultatski je bolje vodila utakmicu pa na sami kraj prvog poluvremena trener Tihomir Ćale vršeći pritisak na suce zbog prekršaja izvodi ekipu sa terene. Ekipa HRK Kosače je nakon 4 promašena penala imala rezultat 6:10 i uigranim akcijama zadavala velike probleme domaćima. I na kraju jedna ružna slika na parketu i produbljenje loših odnosa igračkog djela ekipa , iskreno sa nadajući da se mora poraditi na svim elementima vođenja utakmice od trenera, službujući osoba , sudačkog kadra kao i delegata koji moraju biti u svom poslu, nadam se

Nema komentara:

Prijateljska utakmica

Prijateljska utakmica

Treće mjesto

Ponovno sjajna igra ali treće mjesto na završnici prvenstva Herceg Bosne nije stvaran pokazatelj kvaliteta koja ima ova ekipa HRK Kosače, jer popularno "švercanje" je umanjilo pravi učinak ove završnice. Dali je bitno pokazati pokale u vitrinama ili stvoriti sjajnu momčad pokazat će vrijeme ? A ovoj djeci sve čestitke za osvojeno treće mjesto.

TRENER I BOŽIĆNO DRVCE

TRENER I BOŽIĆNO DRVCE
MORA BITI SVE SPREMNO

BOŽIĆNI TURNIR 2008

Štovane rukometašice, cijenjeni prijatelji !

Pripremajući se za Božićne blagdane, poštujući poznate božje poruke da Božićne blagdane podijelimo sa svim ljudima dobre volje bez obzira dali su ti u protekloj godini učinili dobrotvorstvo ili te na neki način ponizili ili nanijeli zlo, članice kluba su priredile Božićni turnir i pozvali svoje kolegice odnosno klubove sa kojim su se ove Gospodnje 2008 najviše kroz rukomet družile.
Otuda hvala svima koji su se odazvali i učinili nas sretnim da budu sudionici našeg turnira na isteku godine koja je dosta toga rukometnog dobra donijela, našem klubu, Mostaru i našoj regiji.
Neka naš turnir protekne u Božićnim porukama, uvažavanju, štovanju i skromnosti svih ljudi svijeta a preneseno u našem rukometu ; cijeneći svoje protivnice i kroz športsko nadmetanje pokušati da ovog puta budeš bolja, igraj iskreno i pošteno i kroz igru ni u jednom trenutku nemoj poniziti svoju protivnicu.
Bili bi sretni da naš turnir igramo bez sudaca, da same priznamo pogrešku i loptu damo protivnicama.
Uz zahvalu na suradnji želimo Vam sretne Božićne blagdane i Novu godinu.


TURNIR SU PRIPREMILI

ZDRAVKO VUČIĆ -Predsjednik
JOSIP JOŠKO STANIĆ
IVANA VUČIĆ
SNJEŽANA BAZINA i
TIHOMIR ČALE


SUDIJE
DARKO DŽEBA
ANDREJ KOLOBARIĆ
DRAŽENKA MELO
MJERITELJ VREMENA I TON MAJSTOR
ŽELJKO LUČIĆ

HRK KATATRINA

HRK KATATRINA
OVO JE NJIHOV BLOG